fbpx
Το Live your Dreams Transformation Group, είναι ένα τρίμηνο πρόγραμμα καθοδήγησης της Limitless Team, που θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερή διαύγεια στην ζωή σας, να τελειοποιήσετε τις σχέσεις σας, να ζείτε με σκοπό, να ξεπεράσετε τις προκλήσεις σας, να φτάσετε στην επιτυχία που σας αξίζει και να αξιοποιήσετε το απεριόριστο δυναμικό που κρύβετε μέσα σας.

 

Φανταστείτε…

 

-Να ξυπνάτε κάθε πρωί και αντί να παλεύετε για να σηκωθείτε από το κρεβάτι, να αισθάνεστε ζωντανοί, γεμάτοι ενέργεια και παρακίνηση για να κάνετε τελικά τις απαραίτητες ενέργειες που ξέρετε ότι θα αλλάξουν τη ζωή σας…

-Να ξέρετε ακριβώς το ΣΚΟΠΟ σας και να είστε συνδεδεμένοι μαζί του…

-Να αισθάνεστε πλήρως εξοπλισμένοι (και πραγματικά ενθουσιασμένοι) για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, απελευθερώνοντας το “πραγματικό εαυτό σας” στον κόσμο…

-Να εκδηλώνετε επιτέλους καθημερινά τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας…

-Να κερδίζετε περισσότερα, ενώ παράλληλα δημιουργείτε σχέσεις που εμπνέουν…

-Να έχετε απόλυτη αυτοπεποίθηση (ακόμα και όταν οι καιροί γίνονται δύσκολοι) ξέροντας ότι έχετε την απαραίτητη καθοδήγηση από την Limitless Team…

-Κάθε μέρα να εκπλήσσετε τον εαυτό σας καθώς φτάνετε πραγματικά σε νέα επίπεδα επιτυχίας.

 

Δεν θα ήταν απίστευτο αν αυτό ήταν πραγματικά δυνατό; Λοιπόν… είναι…

 

Η Limitless Team θα σας διδάξει βήμα προς βήμα, αποδεδειγμένες και απλές μεθόδους και πρακτικές, που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε τα όνειρά σας και να αποκτήσετε ό,τι θέλετε από τη ζωή γρηγορότερα από ό,τι φανταστήκατε ποτέ.

 

Θα μάθετε απευθείας από την Limitless Team πώς να σταματήσετε μια για πάντα να αυτό-σαμποτάρετε τον εαυτό σας και αντ’ αυτού να προγραμματίσετε το μυαλό σας σε υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας σε όλους τους τομείς της ζωής.

 

Η Limitless Team θα σας καθοδηγήσει για το πώς να βρείτε ή να αναζωπυρώσετε το πάθος σας, να αξιοποιήσετε τις απεριόριστες δυνατότητές σας, να βρείτε την ηρεμία και το σκοπό σας, να ξυπνάτε καθημερινά με περισσότερη ζωντάνια και πολλά άλλα.

 

Οφέλη από μια Ομαδική Καθοδήγηση

 

 

1) Συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε οι μόνοι που σκέφτεστε με αυτό τον τρόπο.

 

Θα δείτε ότι οι σκέψεις σας είναι σχεδόν ίδιες με άλλες. Όταν το συνειδητοποιήσετε αυτό, θα γίνετε λίγο πιο συμπονετικοί με τον εαυτό σας επειδή θα καταλάβετε ότι δεν είστε μόνο εσείς που παλεύετε και   νιώθετε ότι δεν είστε αρκετοί. Θα βρείτε κι άλλους που αμφισβητούν τον εαυτό τους με τον ίδιο τρόπο όπως εσείς και μαζί θα αντιμετωπίσετε αυτές τις σκέψεις και θα τα ξεπεράσετε όλα αυτά.

 

2) Μαθαίνετε ποιες ιστορίες λέτε στον εαυτό σας.

 

Ναι, ιστορίες. Λέτε ιστορίες στον εαυτό σας όλη την ώρα – αλλιώς γνωστές ως δικαιολογίες, εξορθολογισμοί ή περιοριστικές πεποιθήσεις. Όταν εργάζεστε με άλλους, θα σας υποδείξουν αυτές τις ιστορίες και θα σας ενθαρρύνουν να αναλάβετε δράση. Όταν αναλάβετε δράση, οι ιστορίες που σας κρατούσαν πίσω, θα γίνουν ιστορίες για τις οποίες θα γελάτε όλοι μαζί αργότερα.

 

3) Μαζί, βρίσκετε μια λύση για κάθε πρόβλημα.

 

Θα βρίσκετε πάντα δημιουργικές λύσεις για τα προβλήματα της ζωή σας και η λύση μπορεί να προέλθει από το πρόσωπο που δεν περιμένατε ποτέ να τη βρει. Το πραγματικά μεγάλο όφελος της ομάδας είναι ότι τα μέλη της ομάδας σας γίνονται οι επιπρόσθετοι μέντορες σας. Δεν είναι πάντα ο ηγέτης που έχει την καλύτερη λύση για κάθε πρόβλημα, αλλά όταν δουλεύετε με έναν ηγέτη ο οποίος ενθαρρύνει τη συνεργασία, το ρίσκο, και να μοιράζεσαι με άλλους, τότε να είστε σίγουροι ότι κάποιος στο τραπέζι θα σας προσφέρει μια λύση που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε και να λύσετε το πρόβλημά σας.

 

4) Αναλαμβάνετε περισσότερη δράση στη ζωή σας επειδή τα άτομα στην ομάδα σας κρατούν υπόλογους.

 

Οι άνθρωποι πάντα υπερεκτιμούν τι μπορούν να κάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ομάδα θα σας βοηθήσει να δεσμευτείτε και να αισθανθείτε υπεύθυνοι να κάνετε αυτά που χρειάζονται. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι λίγο άβολο, όμως μαθαίνετε να αισθάνεστε άνετα ως μέρος της στρατηγικής σας ανάπτυξης.

 

5) Η Ομαδική Καθοδήγηση μπορεί να γίνει η αιτία για κάποια σημαντική συνεργασία.

 

Όσο περισσότερους κοινά σκεπτόμενους ανθρώπους φέρνεις σε επαφή, που προσπαθούν να πετύχουμε έναν κοινό στόχο, τόσο πιο πολύ ωφελείτε μια ομάδα. Το γνωμικό “Δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα” ισχύει σίγουρα σε αυτήν την περίπτωση. Δεν θα επωφεληθείτε μόνο από την ανατροφοδότηση του μέντορα, αλλά και από την ανατροφοδότηση των άλλων.

 

6) Η Ομαδική Καθοδήγηση μπορεί να προκαλέσει καταιγισμό δημιουργικότητας.

 

Ανάλογα με τη μορφή, όταν εργάζεστε με άλλους, μοιράζεστε συνεχώς ιδέες και κερδίζετε επιπλέον εξωτερικές προοπτικές. Μερικές φορές, η απλούστερη ερώτηση μπορεί να προκαλέσει την πιο ενημερωτική και συνεργάσιμη συζήτηση δίνοντάς σας τόνους ελεύθερης επίγνωσης, ιδέες και πιθανές λύσεις που ποτέ δεν θα σκεφτόσασταν μόνοι σας.

 

7) Η Ομαδική Καθοδήγηση μπορεί να σας βοηθήσει να συναντήσετε νέους ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας εκτοξεύσουν στην επιτυχία.

 

Ενώνετε ήδη τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που είναι σε παρόμοιο μονοπάτι με σας και είναι φυσικό να συνδεθείτε με αυτά τα άτομα. Κατανοούν την προοπτική σας, μπορεί να έχουν παρόμοιους στόχους και ίσως να ενδιαφέρονται ακόμη και να συνεργαστούν μαζί σας, καθώς αναπτύσσετε τις δεξιότητες που μαθαίνετε στην ομάδα. Όσο περισσότερους ανθρώπους έχουμε με το μέρος μας, τόσο το καλύτερο, ειδικά όταν πρόκειται για την επίτευξη στόχων, την εξέλιξη του δυναμικού μας  ή   μια αλλαγή ζωής.

 

Είναι αυτονόητο ότι εάν επενδύσετε στην οικοδόμηση σχέσεων με τους ανθρώπους της ομάδας σας, μπορείτε να χτίσετε φιλίες που θα διαρκέσουν μια ζωή.

 

Τι θα κερδίσετε από το Live Your Dreams Transformation Group

 

-Βρείτε το σκοπό της ζωή σας και ξεκαθαρίστε το όραμα και τους στόχους σας.

-Αντιμετωπίστε τις ασυνείδητες συμπεριφορές σας και τα παλιά πρότυπα.

-Εξαλείψτε αρνητικές και περιοριστικές πεποιθήσεις.

-Καλλιεργείστε μια ισορροπία μυαλού-σώματος-ψυχής.

-Αυτοπεποίθηση, Αυτοεκτίμηση και Αυτό-αγάπη.

-Αυτογνωσία – μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και σαφήνεια των συναισθηματικών μας καταστάσεων, αισθημάτων, σκέψεων και συμπεριφορών.

-Ενίσχυση της επικοινωνίας, της ακρόασης και των διαπροσωπικών σχέσεων.

-Ηγεσία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή – η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε καθημερινό γεγονός.

-Τρόποι για βελτίωση της υγείας, εσωτερική ηρεμία και ευεξία.

-Επίτευξη στόχων, αντιμετώπιση προβλημάτων και εμποδίων.

-Περισσότερη συγκέντρωση, κίνητρο και άμεσα αποτελέσματα σε κάθε συνεδρία.

-Κάθε συνεδρία θα βοήθα όλους τους τομείς του κύκλου της ζωής σας (σχέσεις, σταδιοδρομία, οικονομικά, υγεία, αναψυχή, περιβάλλον, συμβολή, όραμα, κτλ.).

-Το ενδιαφέρον, η δέσμευσή και η άνευ όρων αφοσίωση μας σε κάθε συνεδρία.

 

BONUS #1 – Δωρεάν Εγχειρίδιο (Live Your Dreams Handbook)

 

BONUS #2 – Έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα και τις εκδηλώσεις της Limitless Team.

 

BONUS #3 – Πρόσβαση στην κοινότητα της Limitless Team. Αυτή η κοινότητα δεν μοιάζει με καμία άλλη. Αποτελείτε από απίστευτους ανθρώπους που ζητούν και παρέχουν βοήθεια, δύναμη, υποστήριξη και κίνητρα ο ένας για τον άλλο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με αισιόδοξους και κοινά σκεπτόμενους ανθρώπους.

 

BONUS #4 – Limitless Networking Meetups. Συνάντησης που γίνονται σε διάφορους χώρους κατά τακτά χρονικά διαστήματα και σας παρέχουν την δυνατότητα να μεταμορφώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να δημιουργήσετε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες, ομάδες υποστήριξης και μακροχρόνιες φιλίες.

 

Διάρκεια και Συνεδρίες του Live Your Dreams Transformation Group

 

Η διάρκεια της Καθοδήγησης θα είναι 6 εβδομάδες.

 

6 συνεδρίες 

 

2 ώρες κάθε συνεδρία

 

 

Οι Μέντορες του Group

 

Το Live Your Dreams Transformation Group διεξάγετε από την ομάδα της Limitless Team, η οποία αποτελείτε από τον Οραματιστή, εκπαιδευτή προσωπικής ανάπτυξης και Motivational Speaker Κωνσταντίνο Θεοδώρου και τον Ηθοποιό και Motivational Speaker Σίμο Τσιάκκα. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Limitless Team ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

 

Δήλωση Συμμετοχής

 

Για να λάβετε συμμέτοχη στο Live your Dreams Transformation Group χρειάζεται να συμπληρώσετε μια αίτηση συμμετοχής. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερα για το τι θέλετε να πετύχετε και θα δημιουργήσουμε μια σωστή στρατηγική για το πώς να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, .

 

Μόλις λάβουμε την συμπληρωμένη αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περεταίρω πληροφορίες.


Testimonials