fbpx

___________________________

Τι θα σας προσφέρει αυτό το Online Workshop:

___________________________

 

-Βρείτε το σκοπό της ζωή σας και ξεκαθαρίστε το όραμα και τους στόχους σας.

 

-Αντιμετωπίστε τις ασυνείδητες συμπεριφορές σας και τα παλιά πρότυπα.

-Εξαλείψτε αρνητικές και περιοριστικές πεποιθήσεις.

-Καλλιεργείστε μια ισορροπία μυαλού-σώματος-ψυχής.

-Αυτοπεποίθηση, Αυτοεκτίμηση και Αυτό-αγάπη.

-Αυτογνωσία – μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και σαφήνεια των συναισθηματικών μας καταστάσεων, αισθημάτων, σκέψεων και συμπεριφορών.

-Ενίσχυση της επικοινωνίας, της ακρόασης και των διαπροσωπικών σχέσεων.

-Ηγεσία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή – η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε καθημερινό γεγονός.

-Τρόποι για βελτίωση της υγείας, εσωτερική ηρεμία και ευεξία.

-Επίτευξη στόχων, αντιμετώπιση προβλημάτων και εμποδίων.

-Περισσότερη συγκέντρωση, κίνητρο και άμεσα αποτελέσματα σε κάθε συνεδρία.

-Κάθε συνεδρία θα βοήθα όλους τους τομείς του κύκλου της ζωής σας (σχέσεις, σταδιοδρομία, οικονομικά, υγεία, αναψυχή, περιβάλλον, συμβολή, όραμα, κτλ.).

-Το ενδιαφέρον, η δέσμευσή και η άνευ όρων αφοσίωση μας σε κάθε συνεδρία.

 

Η Limitless Team θα σας διδάξει βήμα προς βήμα, αποδεδειγμένες και απλές μεθόδους και πρακτικές, που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε τα όνειρά σας και να αποκτήσετε ό,τι θέλετε από τη ζωή γρηγορότερα από ό,τι φανταστήκατε ποτέ. Θα μάθετε τρόπους για το πως να πάρετε τον έλεγχο και να δημιουργήσετε την ζωή που θέλετε.

 

Θα μάθετε πώς να αξιοποιείτε τις απεριόριστες δυνατότητές σας, να σταματήσετε μια για πάντα να αυτό-σαμποτάρετε τον εαυτό σας και να προγραμματίσετε το μυαλό σας σε υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας και ελευθερίας σε όλους τους τομείς της ζωής.

 

 

Συνεδρίες του Limitless Life Online Workshop

Session 1: Η δύναμη του Υποσυνείδητου, Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο μυαλό. Πώς δημιουργώ τον τρόπο σκέψης (mindset) της απόλυτης επιτυχίας και ελευθέριάς.

Session 2: Πως να βρω τον σκοπό μου, να πετύχω τους στόχους μου και να ακολουθήσω το σωστό δρόμο για οικονομική ελευθερία.Πως να ανακαλύψω τον εαυτό μου, τα δυνατά μου σημεία, τα χαρίσματα μου και τα ταλέντα μου, ούτως ώστε να εισάγω στη ζωή μου τρόπους και πόρους που θα με βοηθήσουν να σχεδιάσω τον κόσμο γύρο μου σε ευθυγράμμιση με μένα.

 

Session 3: Πως με επηρεάζουν οι άνθρωποι γύρο μου, Πως να αντιμετωπίσω τοξικές συμπεριφορές και να δημιουργήσω υγειές και παραγωγικές σχέσεις.

Session 4: Πως με επηρεάζει το περιβάλλον στο οποίο ζω (φύση, εργασιακός χώρος, χώροι που συναναστρέφομαι, χώρος που διαμένω, κτλ) και πως μπορώ να το διαμορφώσω συνειδητά για να στηρίξουν τη δημιουργία και τη διατήρηση της ζωής που θέλω να ζήσω.

Session 5: Πως να έχω ένα υγιές σώμα και να προσθέσω περισσότερη και καθαρότερη ενέργεια σε αυτό.

Session 6: Τι είναι αλήθεια πνευματικότητα, πώς επενδύω χρόνο και ενέργεια στο πνεύμα μου και πώς μου δίνει ενέργεια πίσω?

 

Πώς λειτουργεί;

 

Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε για το workshop μας είναι το Zoom. Χρειάζονται μόνο δύο λεπτά για να το κατεβάσετε και αφού το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε για να μπείτε στο Workshop είναι να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που θα σας αποστείλουμε μια ημέρα πριν από το Workshop.

 

Η κάθε συνέδρια έχει διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά.

Θα χρειαστεί να συνδεθείτε 10 λεπτά εκ των προτέρων για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε εγκαίρως. Μετά από κάθε συνέδρια μπορείτε να μας στείλετε e-mail με ερωτήσεις σχετικά με το υλικό που καλύψαμε και θα σας στείλουμε e-mail με τις απαντήσεις.​

 

Σε περίπτωση που χάσετε μια συνεδρία, θα σας στείλουμε ένα link με το video την επόμενη μέρα και θα είναι διαθέσιμο για να το παρακολουθήσετε μέχρι την επόμενη συνεδρία.

Θα σας στέλνουμε επίσης σχετικές προσεγμένες ασκήσεις και υλικό για την πρακτική σας και θα δημοσιεύουμε εβδομαδιαία άλλο σχετικό υλικό στο ιδικά διαμορφωμένο facebook group του workshop μας, στο οποίο θα έχετε πρόσβαση για όλη τη διάρκεια του workshop και μετά και στο οποίο μπορείτε να στηρίζετε ο ένας τον άλλο, να συζητάμε το έργου που θα κάνουμε και τις επιτυχίες σας.

 

Οι Εκπαιδευτές του Workshop

 

Το Limitless Life Online Workshop διεξάγετε από την Limitless Team, η οποία αποτελείτε από τον Οραματιστή, εκπαιδευτή προσωπικής ανάπτυξης και Motivational Speaker Κωνσταντίνο Θεοδώρου και τον Ηθοποιό και Motivational Speaker Σίμο Τσιάκκα. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Limitless Team ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

 

Δωρεάν Bonus

 

BONUS #1 – Έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα και τις εκδηλώσεις της Limitless Team.

 

BONUS #2 – Πρόσβαση στην κοινότητα της Limitless Team. Αυτή η κοινότητα δεν μοιάζει με καμία άλλη. Αποτελείτε από απίστευτους ανθρώπους που ζητούν και παρέχουν βοήθεια, δύναμη, υποστήριξη και κίνητρα ο ένας για τον άλλο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με αισιόδοξους και κοινά σκεπτόμενους ανθρώπους.

 

BONUS #3 – Limitless Networking Meetups. Συναντήσεις που γίνονται σε διάφορους χώρους κατά τακτά χρονικά διαστήματα και σας παρέχουν την δυνατότητα να μεταμορφώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να δημιουργήσετε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες, ομάδες υποστήριξης και μακροχρόνιες φιλίες.

 

BONUS #4  – Δωρεάν υλικό και videos στο ιδικά διαμορφωμένο facebook group του workshop μας.

 

Δήλωση Συμμετοχής

 

Για να λάβετε συμμέτοχη στο Limitless Life Online Workshop χρειάζεται να συμπληρώσετε την πίο κάτω φόρμα συμμετοχής. 

 

Μόλις λάβουμε την συμπληρωμένη αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περεταίρω πληροφορίες.Testimonials